AAdvantage-programma

Nóg meer manieren om status te verdienen met Loyalty Points

Vanaf 2022 nog wordt het eenvoudiger om uw AAdvantage®-status te volgen. In plaats van Elite kwalificerende mijlen, Elite kwalificerende dollars en Elite kwalificerende segmenten wordt uw status op slechts één manier bijgehouden: Loyalty Points.

AAdvantage-programma

In het beste loyaliteitsprogramma

zijn de mogelijkheden eindeloos

Als lid van het AAdvantage®-programma verdient u mijlen wanneer u vliegt met American, oneworld®- en andere deelnemende luchtvaartmaatschappijen, evenals met meer dan 1000 partners. U kunt uw mijlen vervolgens gebruiken voor:

  • Vluchten naar bijna 1000 bestemmingen wereldwijd
  • Upgrades
  • Autoverhuur en hotels
  • Andere retailproducten

Bent u geen lid? Meld u nu aan Wordt geopend in een nieuw venster

zijn de mogelijkheden eindeloos

Verdien mijlen

Wij maken het eenvoudig voor u om mijlen te verdienen wanneer u vliegt met of gebruikmaakt van de diensten van een van onze partnermaatschappijen.

Vliegen om mijlen te verdienen

Verdien mijlen wanneer u vliegt met American, oneworld®- en andere deelnemende luchtvaartmaatschappijen.

Mijlen verdienen bij partners

Er zijn meer dan 1000 manieren om mijlen te verdienen bij onze partners: van autoverhuur tot hotelverblijven, van diners tot het gebruik van creditcards.

Koop, schenk of geef mijlen

Wacht niet langer en maak eindelijk die reis waar u al zo lang op wacht. Koop de mijlen die u nodig hebt en ga er vandoor.

Koop, schenk of geef mijlen Wordt geopend in een nieuw venster

Uw mijlen gebruiken

Vluchtawards

Met AAnytime®-Awards zijn er geen black-outdatums en als een stoel beschikbaar is, kunt u deze boeken met mijlen. En als u reisplannen flexibel zijn, zijn er MileSAAver en Web Special-awards beschikbaar voor minder mijlen.

Awardreizen

Gebruik uw mijlen voor een upgrade naar First of Business bij American en bepaalde partnermaatschappijen. U kunt uw mijlen voor uzelf of voor iemand anders gebruiken!

Awardreizen

Eliteniveaus

Maak kennis met de voordelen van elite-status

Hoe meer u reist, hoe meer u verdient: upgrades, bonusmijlen, privileges op de luchthaven en meer

Kom in aanmerking voor de status Executive Platinum, Platinum Pro, Platinum of Gold met een combinatie van Elite kwalificerende dollars (EQDs) en Elite kwalificerende mijlen (EQMs) of Elite kwalificerende segmenten (EQSs). Wanneer u met ons of een deelnemende partnermaatschappij vliegt, telt uw reis mee voor kwalificatie voor elite-status.

De oneworld®-alliantie: Meer bestemmingen wereldwijd

oneworld biedt een breed aanbod aan services bij ’s werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op meer dan 1000 bestemmingen wereldwijd. En indien u als AAdvantage®-lid met oneworld-maatschappijen reist, tellen uw in aanmerking komende activiteiten mee voor kwalificatie voor een AAdvantage®-elite-status. Bovendien profiteert u van:

  • Probleemloos overstappen tussen partnermaatschappijen
  • De mogelijkheid om mijlen bij de oneworld-alliantie te verdienen en te besteden
  • Erkenning van uw AAdvantage®-elitestatus bij alle deelnemende luchtvaartmaatschappijen

Meer informatie over de voordelen van de oneworld-alliantie

Ook goed om te weten ...