Opheffing van wijzigingstoeslag

Geen opheffing van wijzigingstoeslag

Boek uw vlucht met vertrouwen

Reisflexibiliteit

Voor meer gemoedsrust wanneer u een reis boekt, zien we af van de wijzigingskosten voor tickets die tussen 1 en 15 april 2020 zijn gekocht voor alle toekomstige reizen. Dit is beschikbaar voor alle gepubliceerde, niet-restitueerbare tarieven van American Airlines.

Vluchten zoeken en boeken

Algemene voorwaarden

U kunt uw vlucht één keer wijzigen zonder wijzigingskosten als u:

  • een niet-restitueerbaar ticket bij American Airlines koopt, tussen 1 maart 2020 om 16.30 uur CET en 15 april 2020 om 23.59 uur CET;
  • uw reis annuleert en opnieuw boekt voordat uw eerste vlucht vertrekt;
  • Begin alle reizen binnen 1 jaar na de uitgiftedatum van het oorspronkelijk ticket.
  • We heffen de wijzigingstoeslag alleen op voor gepubliceerde niet-restitueerbare tickets. AAdvantage®-award-tickets zijn uitgesloten.
  • U kunt het verschil in ticketprijs bij moeten betalen.
  • Om in aanmerking te komen voor de opheffing, moet uw ticket zijn afgegeven door American Airlines. Tickets van American hebben een 13-cijferig nummer dat begint met ‘001’. (Tickets die zijn uitgegeven door andere luchtvaartmaatschappijen beginnen met een andere vervoerderscode en zijn onderworpen aan het opheffingsbeleid van die luchtvaartmaatschappij.)

U kunt uw reis online wijzigen of bellen naar Reserveringen.

Neem contact op met Reserveringen

American Airlines Vacations

Als u tussen 1 maart en 15 april 2020 een American Airlines Vacations-pakket koopt, kunt u ook een eenmalige wijziging aanbrengen. Wijzigingen moeten vóór het vertrek van uw oorspronkelijke vlucht worden verricht. Er kan een toeslag voor het verschil in ticketprijs of hoteltarief van toepassing zijn.

Neem contact op met American Airlines Vacations