Coronavirus-reisupdates

  • Er zullen geen wijzigingskosten in rekening worden gebracht als u reist tot en met 31 mei 2020. U kunt online annuleren en ons bellen als u klaar bent om opnieuw te boeken.
  • Wanneer u vóór 30 april 2020 een nieuw ticket koopt, zullen er geen wijzigingskosten in rekening worden gebracht als uw plannen veranderen. Lees de voorwaarden
  • We hebben tijdelijke wijzigingen aangebracht met betrekking tot de zitplaatsen en de voedsel- en drankenservice om uw veiligheid voorop te stellen.

Reisupdates en uw reis veranderen

Airline Tickets and Airline Reservations from American Airlines | aa.com Airline Tickets and Airline Reservations from American Airlines | aa.com

Please enable JavaScript to fully experience this site. How to enable JavaScript

( Verplichtdot indicates required)

Het is gemakkelijk om uw reis te wijzigen

Leder van ons heeft de impact van het COVID-19 gevoeld en we begrijpen dat u mogelijk uw reis niet kunt maken zoals gepland. Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt om uw vluchten te annuleren of te wijzigen.

Wijzigen/annuleren Zoek uw reis

Uw veiligheid staat voorop

We hebben de frequentie van de reiniging en desinfectie op belangrijke contactpunten verhoogd om uw reis bij ons veiliger te maken.

Wat we doen

Boek met vertrouwen

Voor meer gemoedsrust wanneer u een reis boekt, zien we af van wijzigingskosten voor nieuwe reizen die vóór 30 april 2020 zijn geboekt.

Nu boeken