Verdien mijlen

Verdien mijlen

Verdien mijlen terwijl u reist

De mogelijkheden om mijlen te verdienen zijn eindeloos wanneer u lid bent van het AAdvantage®-programma. Vlieg met American Airlines, American Eagle®, elke oneworld-®maatschappij en onze partnermaatschappijen, of boek auto’s, hotels of vakantiepakketten en kijk hoe snel uw miles oplopen.

Begin een nieuw avontuur

Koop, geef of schenk miles

Koop AAdvantage®-miles en laat uw miles u verder brengen. Gebruik bovendien uw Aadvantage®-creditcard voor uw aankopen en verdien extra mijlen.

Koop, geef of schenk miles Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Uw miles vermenigvuldigen

Mile multiplier

Vergroot uw milessaldo sneller wanneer u bonusmiles koopt bij elke in aanmerking komende vlucht.

Mileage Multiplier

Dagelijkse manieren om mijlen te verdienen

Partneraanbiedingen

Partneraanbiedingen

Winkel, dineer, reis en meer met onze partners en kijk hoe uw miles en kortingen sneller oplopen.

Meer miles verdienen Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

AAdvantage eShopping

Shop online

Zoek naar speciale aanbiedingen, shop bij meer dan 950 online winkels en verdien mijlen voor elke dollar die u uitgeeft.

AAdvantage® eShopping Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

AAdvantage-dineren

Dineren

Dineer en betaal met uw gekoppelde creditcard of betaalkaart en verdien mijlen voor elke dollar die u besteedt bij restaurants.

AAdvantage®-dineren Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen

SimplyMiles

Gepersonaliseerde aanbiedingen

™Met SimplyMiles kunt u mijlen verdienen op aankopen bij uw favoriete merken in de winkel en online.

Word lid van SimplyMiles™ Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Verdien mijlen bij elke donatie

Stand Up To Cancer

Stand Up To Cancer

Doe vandaag nog een gift aan Stand Up To Cancer! Verdien 10 American Airlines AAdvantage®-miles voor elke dollar die u geeft bij een donatie van $ 25 of meer.

Nu doneren Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Uw miles beheren

Ook goed om te weten ...